Η Φιλοσοφία μας

Η ανάλυση μας, οφείλει να είναι :

Αξιόπιστη

Έχουμε επενδύσει σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τον οποίο βαθμονομούμε τακτικά,  εφαρμόζουμε  τις πρότυπες μεθόδους του OIV (International Organisation of Vine and Wine), απασχολούμε σταθερό  και έμπειρο προσωπικό,  αξιολογούμε καθημερινά τα αποτελέσματά μας χρησιμοποιώντας πρότυπα διαλύματα και συμμετέχουμε σε διεργαστηριακές αναλύσεις , σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις.

Άμεση

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη της παραγωγής για άμεσα αποτελέσματα. Για αυτό δίνουμε αυθημερόν αποτελέσματα για κρίσιμες παραμέτρους (πχ. YAN, τρυγική σταθεροποίηση και μηλικό οξύ) και εντός 24ώρου για σχεδόν όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους.

Να δίνει τη λύση

Είμαστε διαθέσιμοι να σας προτείνουμε τις αναλύσεις που χρειάζεστε ανάλογα με το στάδιο της παραγωγής, ή/και να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα μαζί σας.

 

Τα Προϊόντα μας οφείλουν να είναι:

Καινοτόμα

Μας εξιτάρουν τα προϊόντα που ο βαθμός καινοτομίας τους οδηγεί σε μοναδικούς οίνους:

Ανακαλύψτε την μοναδική  Pichia Klueveri  Frootzen – Chr Hansen)(link) που προάγει τα φρουτώδη αρώματα και προσδίδει τις περισσότερες θειόλες από οποιαδήποτε άλλη non Saccharomyces της αγοράς. Ξεχωρίστε με την Lactobaccilus plantarum- Viniflora Nova (link) . ολοκλήρωστε την μηλογαλακτική ζύμωση πριν ξεκινήσει η αλκοολική! και ανακαλύψτε μια πιο έντονα φρουτώδη έκφραση της ερυθρής ποικιλίας σας! Χρησιμοποιήστε τα easy2use στελέχη της Fermentis  & εμβολιάστε απευθείας τη ζύμη (χωρίς να προηγηθεί ενυδάτωση!).

Ποιοτικά

Η συνεργασία μας με τις εταιρίες Nadalie, Dolmar , Fermentis  CHR Hansen ,ξεκίνησε το 2013 μέσα από την ανάγκη μας για χρησιμοποίηση ξεχωριστών, ποιοτικών  & καινοτόμων προϊόντων,  που δεν υπήρχαν αντίστοιχα στην Ελληνική αγορά.

Η No.1 συνθήκη μας, είναι να εξασφαλίζουμε προϊόντα ιδιαίτερης ποιότητας σε συνεργασία με διαφορετικούς οίκους οινολογικών προϊόντων παγκόσμιας φήμης .

Δοκιμασμένα

To εργαστήριο μας , μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να αξιολογήσουμε τα προϊόντα πριν αποφασίσουμε να τα συμπεριλάβουμε στο portfolio μας.   Μετά από εργαστηριακές  δοκιμές, αλλά και μικροοινοποιήσεις καταλήγουμε στα «αγαπημένα» μας προϊόντα.  Αυτά και μόνο αυτά επιλέγουμε να προωθήσουμε σε εσάς. Βασικό κριτήριο για την  επιλογή των προϊόντων είναι  η αποτελεσματικότητα τους στις ελληνικές ποικιλίες. 

Ξεχωριστά

Δεν είμαστε αντιπρόσωποι αποκλειστικά μίας εταιρίας, αλλά επιλέγουμε τα πιο ξεχωριστά προϊόντα από διάφορες κορυφαίες εταιρίες στο χώρο. Για τον λόγο αυτό, στην γκάμα των προϊόντων μας, δεν υπάρχουν όλα τα προϊόντα των παραγωγών εταιρειών  αλλά  μόνο αυτά που «περνάνε το τεστ των αγαπημένων μας» & θεωρούμε ότι πραγματικά λείπουν από τον οινοποιητικό κλάδο.

Eξειδικευμένα

Ο καθένας στο είδος του! Έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε με διάφορες παραγωγούς εταιρείες, η καθεμία κορυφαία και καταξιωμένη στο πεδίο της. 

Ανταγωνιστικά

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγορά και φροντίζουμε πάντα να σας προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

INNOVINO

+30 2106667673

Διεύθυνση

Μ. Αλεξάνδρου 21
Μ.Αλεξάνδρου 21
Παλλήνη
15351 Παλλήνη

Ωράριο

Monday - Friday
Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00